MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinAksjon MinJulegave
Filippinene trenger fortsatt hjelp etter tyfonen

Compassion Norge

Filippinene er ikke så mye i nyhetene lengre, men hjelpen trenges like mye nå. Compassion har over 65.000 barn å ta vare på i Filippenene, og over 100 av våre sentere ble sterkt påvirket av tyfonen.

Bli med å hjelpe til med gjenoppbyggingen slik at at barna igjen kan ha et trygt sted å gå til. I tillegg var det mange av barnas hjem som ble totalt ødelagt. Compassion hjelper selvfølgelig familiene med hjelp slik at de kan få tak over hodet igjen.

Organisasjonen bak prosjektet

Compassion Norge

Compassion er verdens 3. største fadderorganisasjon som hjelper over 1,3 millioner barn i 26 land. Budskapet er tydelig: ”Compassion setter barn fri fra fattigdom i Jesu navn.” Jesu eksempel om å ”gjøre noe for disse mine minste”, er det som driver Compassion. 90% av Compassions arbeid dreier seg om fadderskap. I tillegg arbeider vi med helseprogram for barn og mødre, samt lederutviklingsprogram og prosjekter hvor vi dekker kritiske behov.
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Kan vi tilby de fattigste av de fattige i Pala distrikt , Kenya, en bedre fremtid med trygg helsehjelp, forebygging av sykdommer, skolegang og utdanning?
I 2012 fikk jeg besøke Pala distrikt, HomaBuy fylke , Kenya ,sammen med venner. Her såg vi hva fattigdom var. Her var mye apati, lite initiativ og håpløshet som preget området vi besøkte. Folk budde i...
Kampanjeeier
Nøstbakken, Magnhild
Innsamlet beløpkr 0,00
Arne og Ileana gifter seg!
Vi har alt vi trenger, og ønsker istedenfor en gave til Compassions arbeid i Fillipinene. Vi ønsker mer enn alt en stor gave til dette arbeidet. Om dere vil lese mer om Compassion, gå inn på www.com...
Kampanjeeier
Aarvik, Arne
Innsamlet beløpkr 27300,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone