MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinAksjon MinJulegave
Glimt av håp

Compassion Norge

Prosjekt IN875 er Compassion Norges første prosjekt i India hvor kritiske behov møtes. Innen mars 2014 er målet å ha et nytt senter stående som i første omgang skal ta imot 158 barn.

Dette er et helt nyopprettet prosjekt i Compassion med fadderbarn hvor mange av dem lever med en prostituert mor og en hallikarbeidende far.

Bakgrunn:
Turphe i Navi, Mumbai er en bydel hvor det er ekstremt utfordrende å leve. Flesteparten av de som bor der er dagarbeidere, og i dette spesielle området er det ca 1000 som er involvert i sexindustrien. Senteret som er drevet av en kirke jobber, med å hjelpe barna ut av sexindustrien, og jobber også mye med rehabilitering. Unge jenter blir brakt til området med løfte om gode jobbmuligheter, men blir så presset til prostitusjon. I 2012 ble 116 av dem reddet ut fra sexslaveriet, hvorav 16 av dem var mindreårige jenter. Midt i dette kaoset bor det også vanlige familier som prøver å livnære seg med vanlige jobber. Men hele området er preget av vold og usunne forhold. De unge forblir arbeidsledige i dette området.
Området sliter også med at de aller fleste menn og kvinner er avhengige av alkohol, og da mest hjemmelaget sprit.

Compassions fadderbarn i IN875 er barn av de som jobber i sexindustrien. De lever i et miljø hvor umoral, vold og misbruk er en del av dagliglivet. Det er et stort behov for et skikkelig senter hvor de kan ta seg av barna hver dag, slik at de kan bygge dem opp til å bli hele mennesker igjen.

Historie:
"Rays of hope fellowship" i Turbhe Mumbai arbeider i Red light-området med barn av prostituerte. De har også et lite hjem hvor de har ca 50 barn som er foreldreløse og hvor noen av barna har AIDS. Kirken har også flere kampanjer hvor de gjør området klar over barnets rettigheter, viktigheten av jenter og behovet for utdannelse.

Mål:
Innen mars 2014 er målet å ha et nytt senter stående som i første omgang skal ta imot 158 barn.

Dette koster ca. 400.000 å få ferdig.

Organisasjonen bak prosjektet

Compassion Norge

Compassion er verdens 3. største fadderorganisasjon som hjelper over 1,3 millioner barn i 26 land. Budskapet er tydelig: ”Compassion setter barn fri fra fattigdom i Jesu navn.” Jesu eksempel om å ”gjøre noe for disse mine minste”, er det som driver Compassion. 90% av Compassions arbeid dreier seg om fadderskap. I tillegg arbeider vi med helseprogram for barn og mødre, samt lederutviklingsprogram og prosjekter hvor vi dekker kritiske behov.
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Julegave til storfamilien Skaug
Vi har alt vi trenger, så i år vil vi gjerne at barn av prostituerte i Mumbai, India skal få et nytt senter og vi vil heller bidra til at disse barna får det litt bedre enn at vi får enda mer av en ov...
Støttet formål
Kampanjeeier
Skaug, Leif Ingvald
Innsamlet beløpkr 6600,00
Hagefest i Trollfaret
Det skal feires hos familien Hasle i Trollfaret, men vi har alt vi trenger! Derfor vil vi heller at det skal gis gaver til dette prosjektet i India som støttes av Compassion Norge. Om du kommer på f...
Støttet formål
Kampanjeeier
Skaug, Leif Ingvald
Innsamlet beløpkr 500,00
Norges mest gavmilde by
Onsdag 19. juni åpnet Compassion sine kontorer for publikum, og hele Mysen ble med. Om du ikke kom deg til Mysen den dagen, kan du fortsatt gi ditt bidrag direkte her. Vi oppdaterer fortløpende nå...
Støttet formål
Kampanjeeier
Skaug, Leif Ingvald
Innsamlet beløpkr 130787,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone