MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinAksjon MinJulegave
Rehabilitering av barn

Misjonskirken Norge

Jakobs hus hjelper hvert år mellom 20 og 30 barn, i alderen syv til tolv år, ut av et liv preget av rusmisbruk.

Det kan virke utrolig at barn ned i syvårsalderen bruker rusmidler, men dessverre skjer dette i Colombia. Mange ulike årsaker gjør at barn henger på gatehjørnene - og der kommer de borti det gata har å tilby. Veien fra sigaretter til alkohol og sterkere rusmidler er ikke lang.

Jakobs hus er en institusjon hvor disse barna får en ny mulighet. På en vakker gård utenfor hovedstaden Bogota bor barna 24 timer i døgnet, syv dager i uka og gjennomgår faser som avrusning, tilpasning og utrustning.

Et trofast og overgitt team av medarbeidere står på for at disse barna skal ha en god hverdag og få en ny sjanse i livet. Barna går også på den lokale skolen hvor de med intens innsats forsøker å komme opp på sine jevnaldrendes nivå.

Etter endt behandling vender de tilbake til sin egen eller en alternativ familie. Hele denne prosessen tar normalt fra ett til to år.

Resultatene for rehabiliteringen ved Jakobs hus er veldig gode. Av barna som fullfører behandlingen har de fleste holdt seg rusfrie etterpå.

Din gave har betydning. Støtt dette prosjektet med en pengegave allerede nå. Takk for gaven som du gir!

INNSAMLINGSMÅL 2016: 350 000,-

Organisasjonen bak prosjektet

Misjonskirken Norge

Misjonskirken Norge er et kirkesamfunn bestående av om lag 90 frie menigheter. Misjonskirkene kjennetegnes av iver for fellesskap og enhet, misjon og diakoni lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Misjonskirken UNG er en selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til Misjonskirken Norge.
Kampanjer som støtter dette prosjektet
Birger 50
Heller noen kr. til rehab av ungdom i Colombia enn nok en dings til en 50 åring som har alt han trenger.
Støttet formål
Kampanjeeier
johansen, birger tufte
Innsamlet beløpkr 19000,00
Ellen 50 år
Vi fortsetter aksjonen for Jakobs hus hvor Sarah for tida jobber.
Støttet formål
Kampanjeeier
Bjerk, Ellen Helleberg
Innsamlet beløpkr 25000,00
Novemberaksjon for Jakobs hus
Jakobs hus har fått flere krav fra barnevernet i Colombia som må møtes for å kunne drive arbeidet videre. De trenger nå hjelp for å kunne oppnå disse kravene.
Støttet formål
Kampanjeeier
Bjerk, Sarah
Innsamlet beløpkr 67800,00
Rehabiltering av barn i Colombia
Kjære familie og venner! Hva skal jeg ønske meg til 50-årsdagen når jeg har alt? Kanskje en litt bedre verden? Det kan virke utrolig at barn ned i syvårsalderen bruker rusmidler, men dessverre er det...
Støttet formål
Kampanjeeier
Nygaard, Harald
Innsamlet beløpkr 9000,00

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone