kr
0050
MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinAksjon MinJulegave
Barnas jul i Onesti!
 
 
Misjonskirken Norge
Årets julekampanje handler om å gi barna i Onestí, Romania, en julegave. En gave som symboliserer håp og visshet om at det er andre mennesker som bryr seg om dem og som ønsker dem vel. Samtidig ønsker vi å gi en gave som varer. Overskuddet fra julekampanjen går til misjonskirken i Onesti sitt flotte arbeid blant barn og unge.
kr 50 / kr 5000
1%
Aksjonen er avsluttet

Barnas jul i Onesti!

I år inviterer vi deg til å gi en julegave til barn og unge i Romania.

Hvert år kjøper vår søsterkirke i Onesti inn julegaveposer, som de deler ut til over 800 barn og deres familier i og rundt Onesti. Gaven består av mat, litt klær og leker til de minste og gjør julehøytiden litt bedre for mange i en utfordrende livssituasjon.

Julegaven symboliserer håp og gir visshet om at det finnes andre mennesker som ser dem, bryr seg og ønsker dem vel.

Samtidig ønsker vi å gi en gave som varer. Overskuddet fra julekampanjen går til misjonskirken i Onesti sitt flotte arbeid blant barn og unge. De driver seks barneklubber, drar på sommerleir og gir skolestøtte til barn fra familier med økonomiske utfordringer, slik at de kan fullføre skolen.

Julegaven skal bidra til å utruste barn og unge best mulig for livet videre. Gaven er en investering i de kommende generasjonene i Romania. Tusen takk for ditt bidrag!

 

Bidragsytere
møt bidragsyterne
 
Anonym giver
 
50
NOK

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone