MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinAksjon MinJulegave
Hjelp Anders ut av 40-årskrisa
 
 
Anders Torvill Bjorvand
I våres ble jeg 40 år gammel. Jeg merker regla om "førti, feit og ferdig" spinne rundt i hodet som en virvelvind. Halvveis i livet - minst. Kan noen vennligst hjelpe meg ut av førtiårskrisa?
kr 26250 / kr 40000
65%
Aksjonen er avsluttet

Hva består så denne krisa i? Jeg har et godt ekteskap med min kjære Annette, og vi har to nydelige jenter. Jeg har et flott hus, et arbeide som jeg elsker, sammen med gode kolleger, og vi får gode resultater. Hva er det så denne krisa består i?

Min førtiårskrise er at barn legger seg sultne. At barn dør av sykdommer som vi kunne ha helbredet med enkle midler. At mennesker dør uten å kjenne Jesus. MIN krise er at jeg er midtveis i livet og har bidratt alt for lite til å løse disse problemene. Til å avhjelpe denne urettferdigheten.

Derfor ønsker jeg, sammen med mine venner, å forsøke å bidra til noe bra. Noe bra for mennesker som jeg normalt ikke ville ha hjulpet. Nå er det sannelig på tide.

Noe av det aller beste mine jenter har fått være med på i oppveksten, er Oslo Soul Children. Der har de hatt det trygt og godt, de har fått påfyll til troen sin på Jesus, og de har fått blomstre med sine talenter sammen med gode venner. Jeg og Annette er veldig takknemlige for Oslo Soul Children og for alt det flotte arbeidet som Soul Children har fått bidra med både i Norge og i andre land. Soul Children synger mye om håp. Tenk om jeg kunne få være med å gi håp til barn som mangler håp og fremtidstro?

I Ecuador har jeg gode venner - Håkon og Irene Aandstad. Sammen med sine tre barn dro de fra Askim til slumområder i millionbyen Guayaquil som utsendinger for organisasjonen Misjonsalliansen. Der arbeider de med å gi håp til barn, familier og lokalmiljøer som har hatt liten grunn til håp.

I høst ble det startet opp et prosjekt som rørte ved hjertet mitt. Soul Children-konseptet etableres nå i nettopp Ecuador i samarbeid med Misjonsalliansen - for å gi barn trygghet, håp og glede. Et Soul Children-kor er et fantastisk redskap for å etablere en plattform for å skape sosial rettferdighet midt i barnas hverdag. Dette har man allerede sett i andre land som India og Indonesia.

Jeg ønsker å hjelpe Misjonsalliansen med dette arbeidet med å etablere Soul Children i Ecuador. Kunne du tenke deg å hjelpe meg? Kunne du tenke deg å hjelpe meg ut av min førtiårskrise?

Misjonsalliansen har sagt at de trenger ca 40.000 kroner for å få dekket inn sitt bidrag i dette prosjektet som de gjør i samarbeid med Bibelskolen i Grimstad og Acta - barn og unge i Normisjon. Kunne ikke jeg og mine venner sammen fått til dette? Noen greier 10.000, andre greier 5.000, mens andre kan stille med 500,- eller 200,-  - alt etter evne og hva du kjenner for. Kanskje vi til og med kunne gitt Misjonsalliansen mer enn de ber om? Misjonsalliansen er veldig nøysomme og strekker pengene langt. Kanskje vi kunne gitt dem så mye at de kan tenke større? Slik at håpet blir større? Slik at flere barn får være med?

Fram til jeg fyller 41 den 30. mars 2013 vil denne kampanjen være åpen. Tusen takk for din gave :-)

Bidragsytere
møt bidragsyterne
 
Jorunn og Einar Bjorvand
Kjære Anders Torvill, Siden du ble født på en Skjærtorsdag og du nettopp har feiret den viktige dagen igjen, denne gangen i Los Angeles, ville vi gjerne bidra litt igjen, nå som 40-årskrisa vel på det nærmeste må være over? Påskeklem fra Mamma og Pappa
Tusen takk for flott bidrag igjen. Glad i dere :-)
1500
NOK
 
Jentene dine
Tusen, tusen takk til verdens beste Annette, Susanne & Miriam. Pappa elsker dere! <3
1000
NOK
 
ro-Anita
Hepp Hepp Hurra :-)
WOW! Tusen takk, Gro-Anita! Du er vel god!
1000
NOK
 
Anonym giver
 
1000
NOK
 
Jonne og Trude
God jul, kjære Anders! Dette er en liten julehilsen til deg fra resten av Kommunion. Takk for den du er. Vi setter veldig stor pris på deg! Klem fra Andreas, Pål Are, Gunnar og Jon-Yngve.
Tusen takk, gutta mine! Veldig glad i og stolt av dere!
1000
NOK
 
Jorunn og Einar Bjorvand
Dette er vår julegave til Anders Torvill og hans kjære Annette. En God Jul og et Godt Nytt År ønskes dere av Mamma/Svigermor og Pappa/Svigerfar.
Tusen, tusen takk!! Så flott julegave!! :-) Nå ble jeg og Annette glade! God jul tilbake!!
4000
NOK
 
Håkon Sakseid
Gratulerer. Veldig godt alternativ til nok et slips...
Tusen takk, Håkon!! Godt at vi som er så kjempeheldige å ha barn i OSC sammen kan få lov til å gi andre barn tilsvarende mulighet. Veldig takknemlig for ditt bidrag :-)
500
NOK
 
Elin og Vidar Larsen
Gratulerer :-)
Tusen takk for raus gave, Elin og Vidar! Gode naboer tar man visst med seg videre i livet :-) Nå ble jeg veldig glad!
500
NOK
 
Liv Sødal Aandstad
Gratulerer med dagen:)! Hilsen Liv
Tusen takk, Liv :-) Veldig takknemlig for en så raus gave. Den vil komme godt med, og vil gi håp til mange barn i Ecuador!
1000
NOK
 
Øyvind Balk
Gratulerer med dagen som var. Hilsen Øyvind. Pappa til Christine og Helene som nå har vokst ut av OSC/OST og Andrea som nettop har begynt.
Tusen takk, Øyvind! Så hyggelig at du og Inger-Lise kan være OSC-foreldre sammen med oss i mange år ennå :-)
500
NOK
Gunnar Gravir Imenes
Grattis med dagen! Du er god på kriser, så denne går nok greit den og ;)
Tusen takk for raus gave, Gunnar. Kriser krever alltid at man står sammen, og der bidrar du på mer enn én måte - nå også med denne gaven. Igjen: tusen takk!
500
NOK
 
Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy
Gratulerer igjen, kjære Anders Torvill! Snart er du 41 ;-) Du er en fantastisk mann med så mye omsorg og så mange gode ideer, at vi må jo bare prøve å henge oss på! Masse gode ønsker for deg og for barna i Ecuador!
Tusen takk, lillesøs :) Og takk for en utrolig raus gave. Den vil komme godt med. Det finnes Soul Children-kor i Bærum - hvor dere bor. Snart finnes det kor også i slummen av Ecuador. Klemmer til deg, Dagfinn og onkels tre små favoritter :-)
1000
NOK
 
Geir Anders Rybakken Ørslien
Bra prosjekt – gratulerer med dagen og fin idé!
Takk for gave, hilsen og oppmuntring! Nå går vi for "let the love flow" i slummen i Guayaquil.
250
NOK
Andreas og alle jentene
Hurra for deg Anders! Vi synes prosjektet ditt er kjempebra, og vil gjerne hjelpe til med å realisere dette.
Tusen takk, Andreas (og jentene :) Veldig takknemlig for bidraget - og for dere!
500
NOK
Jonne og Trude
Gratulerer med dagen som var, Anders! Du er en bra kar, som vi setter pris på å både jobbe og være sammen med. Her har du et lite bidrag, så drømmen er ett steg nærmere: Let the love flow! Hilsen Jonne og Trude
Det er ikke så enkelt å være lettrørt når man har så gode venner og kolleger! :-) Tusen takk Jonne og Trude!!
500
NOK
Константин Гусихин
Let's see if it works :)
Thanks a lot, Kostya. I really appreciate it :-)
500
NOK
 
Einar Bjorvand
Gratulerer med en (for lengst) vel overstått 40-årsdag, og lykke til med kampanjen fra Mamma og Pappa
Tusen takk! Nå blir det gode rammevilkår for Soul Children-barna i Ecuador også - akkurat som barnebarna deres har mulighet til her hjemme. Tusen takk for at dere er forbilder i raushet. Veldig glad i dere.
10000
NOK
 
Agnes-Margrethe Bjorvand
Gratulerer så mye med dagen, lillebror! Du har et stort og varmt og godt og raust hjerte. Klem fra Agnes
Tusen takk, storesøss. Ditto! Glad i deg :-)
500
NOK
Pål Are Sætre
Gratulerer med dagen som var, Anders! Du er en bra mann, og jeg setter pris på å kunne kalle deg både venn og kollega! Ser frem til at vi sammen skal utvikle flere spennende løsninger innen blant annet fundraising.
Tusen takk, Pål Are. I lige måde :-) Du har gjort en kjempeinnsats med MinAksjon - spennende å se hvor mange gode formål vi kan hjelpe til med å realisere med dette nye verktøyet. Igjen: tusen takk! :-)
500
NOK

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone