kr
5250
MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinAksjon MinJulegave
Hjemmekirke - Viggo Klausen
Misjonskirken UNG
For at vi i denne spesielle tiden ikke bare skal sitte å se på kirkelivet på nettet, men i mye større grad VÆRE kirke hjemme, har vi kastet oss rundt for å lage enkle hjelpemidler på nett akkurat for dette.
kr 5250 / kr 10000
52%
Aksjonen Hjemmekirke - Viggo Klausen av Misjonskirken UNG er avsluttet, og nye gaver kan ikke registreres. Vennligst besøk formålet som ble støttet av denne aksjonen: Hjemmekirke - Viggo Klausen
Hjelp til å donere
Du er nå i ferd med å gi en gave til en kampanje.

Oppgi ditt navn, beløpet du ønsker å gi, og skriv en hilsen til kampanjeeier.

Du har videre mulighet til å angi at hilsen ikke skal være synlig før en gitt dato (for eksempel dato for kampanjeeiers bursdag eller lignende). Om organisasjonen tilbyr mulighet for å registrere skattefradrag for gaver må du oppgi ditt fødselsnummer her.

Kontaktinformasjon er ikke påkrevet med mindre du har angitt at organisasjonen bak prosjektet kan kontakte deg. Les betingelser for donasjon for detaljer.

Du må akseptere betingelsene før du kan fullføre donasjonen. Når du velger knappen Donèr, vil du bli sendt videre til en ekstern side for å utføre selve betalingen. Du vil bli sendt tilbake til minaksjon.no og få en bekreftelse når betalingen er gjennomført.

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone