kr
9000
MinAksjon menuMinAksjon menu
BryllupsPresang MinAksjon MinJulegave
Anna fyller 30
Anna Torgersen
Som privilegert kvinne (snart 30) i verdens rikeste land som snart skal bruke masse tid og penger på å feire meg selv, vil jeg gjerne også gjøre noe for å jevne ut de urettferdige forskjellene som er i verden. Derfor ønsker jeg meg i forbindelse med min 30-årsdag bidrag til Care sitt arbeid for kvinner i utsatte områder.
kr 9000 / kr 5000
100%
Aksjonen Anna fyller 30 av Anna Torgersen er avsluttet, og nye gaver kan ikke registreres. Vennligst besøk formålet som ble støttet av denne aksjonen: Anna fyller 30
Hjelp til å donere
Du er nå i ferd med å gi en gave til en kampanje.

Oppgi ditt navn, beløpet du ønsker å gi, og skriv en hilsen til kampanjeeier.

Du har videre mulighet til å angi at hilsen ikke skal være synlig før en gitt dato (for eksempel dato for kampanjeeiers bursdag eller lignende). Om organisasjonen tilbyr mulighet for å registrere skattefradrag for gaver må du oppgi ditt fødselsnummer her.

Kontaktinformasjon er ikke påkrevet med mindre du har angitt at organisasjonen bak prosjektet kan kontakte deg. Les betingelser for donasjon for detaljer.

Du må akseptere betingelsene før du kan fullføre donasjonen. Når du velger knappen Donèr, vil du bli sendt videre til en ekstern side for å utføre selve betalingen. Du vil bli sendt tilbake til minaksjon.no og få en bekreftelse når betalingen er gjennomført.

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone